Werkwijze

Hierbij enkele spelregels en tips om onze materialen schoon en duurzaam te houden zodat we andere mensen en organisaties ook kunnen laten genieten van onze materialen.

Gebreken

Graag zien we de materialen zonder gebreken, schoon en droog weer retour. Bemerkt u een gebrek laat het ons dan weten, dan proberen wij dat zo spoedig mogelijk te repareren of u van vervangend materiaal te voorzien.

Afhalen en terugbrengen

Doorgaans nemen we op woensdag de materialen die retour komen graag weer om 19:00u in ontvangst.

Komt u materialen afhalen dan kan dat om 19:30u, dan zorgen wij ervoor dat alles zoveel mogelijk klaar staat.

Stichting Dongense Jeugdraad werkt uitsluitend met vrijwilligers. We stellen onze materialen graag aan u en uw organisatie beschikbaar. Het kan echter voorkomen dat sommige materialen door omstandigheden niet beschikbaar zijn. Graag hiervoor uw begrip. Uiteraard denken we in dat geval graag met u mee voor een passend alternatief.

Praktische tips

  • Zorg voor geschikt vervoer bij het afhalen van de materialen, sommige materialen hebben grote en onhandige vormen;
  • Komt u een aanhanger halen, zorg dan voor een auto met trekhaak en neem een witte kentekenplaat mee;
  • Heeft u enkele spellen gereserveerd die stroomtoevoer nodig hebben, bedenk dan goed of u hiervoor nog stroomhaspels nodig hebt (deze kunt u ook aanvragen);

Prijzen / kosten

In de catalogus staan geen prijzen vermeld bij de materialen. Omdat sommige materialen regelmatig onderhoud nodig hebben, rekenen wij hiervoor een onkostenvergoeding. Na het indienen van een aanvraag ontvangt u per email een factuur van de onkostenvergoeding indien deze van toepassing is op de aangevraagde materialen.